8/10/2009

Un poc més de rock (dance) electrònic

Avui escoltava Apoptygma Berzerk, una banda de Noruega. Tenen una extensa trajectòria i enguany han tret un disc nou que, diuen, és massa comercial i massa poc tecno-dance. A mi, ho diguen com ho diguen, m'agrada molt.




Tanmateix, és ver que sonen diferents --més rockers-- i més accessibles que abans, com podeu veure en el video de més a baix, en què enverguen una branca dance-rock que fa pardal. Si a la festa Malafama de Can Picafort els DJ tecno que la tancaven haguessen posat qualque cançó d'aqueixes, pentura hauria quedat una estona més i no hauria esquitxat a les quatre. Ara que, si ho haguessen fet, potser haurien espantat la seva "clientela" més dance. Però se suposava que la festa anava més de rock, o no?.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

TENS TOTA LA RAÓ, NO SE PERQUE TOTES O GAIREBÉ TOTES LES FESTES DE ROCK HAN D'ACABAR SEMPRE AMB MÚSICA ELECTRÒNICA, EL MALAFAMA DE CAN PICAFORT VA ESTAR BÉ FINS A LES 3'00h DESPRÉS EL "PUM, PUM" DE SEMPRE HO VA ESPANYAR TOT.

Sam Inot ha dit...

Gràcies pel teu comentari; hi estic totalment d'acord: si la festa ÉS de rock, no sé per què ha d'acabar amb una música que no té res a veure amb el rock. Si volen que la gent balli, i que ho facin amb ritmes rockers (i a la vegada electrònics)podrien posar perfectament els Apotygma, els Primal, Orbital, Chemical Brothers, Spahn Ranch, Prodigy, 2 many DJ, Kasabian, Phoenix,ZZZ (només per dir-ne alguns) i moltes de cançons de grups de rock indie, com --per exemple-- del darrer disc de Yeah, Yeah, Yeahs. Tanmateix, em fa l'efecte que a la majoria parròquia "dance" i electrònica de la comarca no li agrada gaire aqueixa música "empeltada" de rock. I, independentment d'això darrer és que, part damunt tot, la festa Malafama havia de ser UNA FESTA DE ROCK, que era el que sonava al pub. Crec que la majoria dels assistents de la quinta "malafamera" pensam el mateix.