9/10/2008

Quin trui (la setmana que ve)

La setmana que ve tendré un bon trull; per començar-la, vacacions, però les hauré de dedicar a corregir treballs, fer feines de ca sa Tia (aveiam si acab d'arrangar-la d'una vegada) i, sobretot, a preparar el treball que de llegir en un congrés que fan a València a partir del dijous . Més exactament, és un col·loqui internacional d'història medieval , de naturalesa temàtica, molt especialitzat i dedicat a donar conèixer treballs referits de les línies de recerca que, actualment, estan més de moda (sí, els historiadors també en seguim, i supòs que, vistes des defora, poden parèixer ben freakys). En tot cas, per a mi és un autèntic privilegi que m'hagin convidat a participar-hi, sobretot perquè podré conèixer i veure "actuar" alguns dels "popes" de la disciplina. Això no passa sempre, així és que vull mirar d'aprofitar aqueixa oportunitat. I, sobretot, esper no decebre les expectatives dels que han confiat en mi. Romandré a la ciutat de València de dimecres a divendres, i llavò ja prendré els atapins. Però no cap a Mallorca.




El dissabte a migdia ja seré a un altre endret (no gaire lluny, tanmateix) del País Valencià. L'associació Tirant lo Blanc m'ha convidat a participar a una taula redona sobre el rei En Jaume, que és part de la seva XVIII Escola d'Estiu.


Aqueix vespre romandré allà i, el sendemà, aprofitaré per visitar el monestir i fer un poc de turisme. És una llàstima que no hi puga estar més, però què li hem de fer; en tot cas, serà una setmana ben intensa ferm.