7/08/2010

Aniversari


Una moixa llamada Cati


A ca la tia Catalina Caquera estam de celebració. El redenebot de la tia fa anys i aqueix blog per als amics en va fer dos no fa gaire dies. Qui ho havia de dir! Per brufar-ho, un poc de festa. I com que aqueix espai, sobretot, va de música, res millor que un bon esplet de cançons que avui sonen com a banda sonora a dos Buidapistes:

- Festa de Portassa, amb un bon esplet de temes "clàssics" --i altres no tant-- de la música de garage (que jo en dic "de portassa", per fer broma, amb una accepció gens rígida del terme, i amb la qual faig referència als estils que solen agradar als aficionats al garage-rock: soul, funk, rhythm & blues, twist, rock'n'roll, punk i --per supost-- garage). Música alegre i per ballar, des de la dècada dels seixanta ençà fins ara mateix. Pensat per a en Nico (i dedicat!), que va fer anys dia 6.
Molts d'anys, momo de força! Esper que tu i na Ju gaudiu aqueix present que ella et va fer!

Qui vulga saber coses de com sona, que pitji


- Aniversari Sam Inot, amb un raig-i-roll de devuit temes de pop, electropop, pot rock, rock electrònic, dance-rock, electrònica, noise rock i rock guitarrer. La majoria són temes actuals, de grups més o manco nous de trinca, però també n'hi ha qualcun de més granadet.

Qui vulga saber coses de com sona, que pitji
Au idò! Fora rampa!