10/20/2008

I was made for loving you

Aqueixa és una de les meves cançons preferides d'un dels grups de rock (i no només del hard-heavy) que més em fascinaven. Tenen un bon esplet de cançons que passaran als annals del rock però em fa l'efecte que seran recordats sobretot per aqueixa de darreries del setanta, una mescla del rock dur amb el sons funks i disco que tant s'usaven aleshores --i que ara tornen a agradar a molta de gent: benvenguts siguen els revivals i studio 54s.



PD (dimarts: 21/oct.): aqueixa entrada, és segur que agradarà a the Magician. M'hi jugaria un berenar.



Si qualcú la vol sentir en directe, més rockera, amb orquestra i subtitulada, vet-la ací:

Si qualcú vol venir a una conferència...

Si qualcú hi vol venir, aqueix dimecres dia 22, a les 18.30 h, faig una conferència sobre la colonització i la societat de Mallorca en el segle XIII, com a part del Curs: Mallorca en el segle XIII: Jaume I i Ramon Llull.



Aqueixa és la informació que he trobat del curs:
"El Museu de Mallorca acull, del 15 d’octubre al 13 de novembre, el curs ‘Mallorca en el segle XIII: Jaume I i Ramon Llull’, organitzat per l’Estudi General Lul·lià. Entre d'altres activitats, l'Estudi General Lul·lià organitza cursos sobre la història i la cultura de Mallorca. A partir de l'any 2008 va decidir que els cursos es relacionarien amb la figura de Llull i la dimensió històrica i cultural de la seva obra. Enguany, atesa la efemèride dels 800 anys del naixement del rei en Jaume, el curs s’ha relacionat amb els dos personatges coetanis: Llull i Jaume I, tot presentant el panorama de l'època.
El curs va adreçat a públic general, tot i que majoritàriament s'hi han matriculat persones llicenciades en història, història de l'art; estudiants de segon cicle; mestres, etc.

http://www.euroregio.eu/pc/AppJava/cat/actualidad_cultural/cartelera/Baleares/new_82954.jsp

Lloc:

Estudi General Lul·lià,

Sant Roc 4, 07001 Palma de Mallorca

Tel. 971 711 988; Fax. 971 719 105;

correu-e: info@estudigeneral.com

http://estudigeneral.com/catala/contacte.php

Sideways

Me'n vaig a jeure, més tard del quefeia comptes, però és que, quan tornava d'un sopar, m'he temut que a Tv3 feien Sideways --en castellà li varen posar Entre Copas-- una de les pel·lícules que m'han agradat més de fa una partida d'anys (a mi em va passar per malla i no la vaig conèixer fins l'any passat, quan en vaig comprar, rebaixat, el DVD, fora sabre que hagués tengut un oscar i que fos una pel·lícula apreciada pels cinèfils. La som vista un esplet de vegades, i volia deixar passar el temps abans de tornar-la a veure. però ha estat bé escoltar els diàlegs en català. Au, bona nit i a posar els ossos de pla.