6/08/2008

L'endemà de la festa indie-noise

Idò sí, la festa revival del Malafama (dedicada al indie-noise rock) que hi va haver en es Colomer va estar molt bé. El Dj, en Pep Cuevas, no va decebre ningú i va demostrar que continua gaudint quan posa aqueixa música que ell va popularitzar a Can Picafort i a bona part de la comarca. I la guarda de "rockfans" (en Pep, en Joan-Ramon, en Rafel, na Maria del Mar, na Joana, en Joan....), i molta més gent de per ací i externa, bota qui te bota, canta qui te canta i fent sonar l'"air-guitar" (ja ho sabeu: la guiterra elèctrica imaginària) fins molt, molt tard (o prest, tot depèn d'així com se miri). Els que que vàrem poder trescar el Malafama (que era el millor pub de Mallorca pel que respecta a aqueixa casta de música) revisquérem, maldament només fos una estona, aqueix ambient tan intens que hi havia cada cap de setmana, i els que no hi pogueren anar, per raons d'edat, s'ho pogueren imaginar.

Dels qui anàrem, qui no recorda quan, al Malafama estant i amb els llums baixos, en Pep Cuevas posava He-man de Magic Dirt? Brutal!


O quan sonava Waiting room de Fugazi, amb tothom pegant bots com si fos una actuació en directe, com la d'aqueix video?

O quan hi havia una accelerada general amb Precision Auto de Superchunk?

També hi va haver temps per a (més) nostàlgia; per a cançons que ja sonaven devers deu anys abans del Malafama en el Bauhaus i a Tramps (la discoteca on en Pep Cuevas també posava música). Per exemple, sonaren Love will tear us apart de Joy Division:

I Grinding Halt de The Cure:

Supòs que qualcú se'n recorda de la lletra (bé, si he de dir ver, jo m'enrecordava de dir "no people", i això ja bastava):

"No light
No people
No speak
No people
No cars
No people
No food
No people"


Personalment, només em faltaren dues cançons d'aqueixes antigues:

No love lost, de Joy Division:

I Solidarity, d'Angelic Upstarts:

ç

Però tot no pot ésser en un vespre. I, per això, esper que n'hi haga d'altres. L'enhorabona a la gent des Colomer per aqueix dia (vàrem tornar a fer el sol alt!) i que no amollin.

Però sí que ens amolli la ressaca (vaja quins diumenges!).