10/20/2008

Si qualcú vol venir a una conferència...

Si qualcú hi vol venir, aqueix dimecres dia 22, a les 18.30 h, faig una conferència sobre la colonització i la societat de Mallorca en el segle XIII, com a part del Curs: Mallorca en el segle XIII: Jaume I i Ramon Llull.



Aqueixa és la informació que he trobat del curs:
"El Museu de Mallorca acull, del 15 d’octubre al 13 de novembre, el curs ‘Mallorca en el segle XIII: Jaume I i Ramon Llull’, organitzat per l’Estudi General Lul·lià. Entre d'altres activitats, l'Estudi General Lul·lià organitza cursos sobre la història i la cultura de Mallorca. A partir de l'any 2008 va decidir que els cursos es relacionarien amb la figura de Llull i la dimensió històrica i cultural de la seva obra. Enguany, atesa la efemèride dels 800 anys del naixement del rei en Jaume, el curs s’ha relacionat amb els dos personatges coetanis: Llull i Jaume I, tot presentant el panorama de l'època.
El curs va adreçat a públic general, tot i que majoritàriament s'hi han matriculat persones llicenciades en història, història de l'art; estudiants de segon cicle; mestres, etc.

http://www.euroregio.eu/pc/AppJava/cat/actualidad_cultural/cartelera/Baleares/new_82954.jsp

Lloc:

Estudi General Lul·lià,

Sant Roc 4, 07001 Palma de Mallorca

Tel. 971 711 988; Fax. 971 719 105;

correu-e: info@estudigeneral.com

http://estudigeneral.com/catala/contacte.php